Florida Panthers søger 2-0 føring på udebane

Comments · 60 Views

Florida Panthers søger 2-0 føring på udebane

 

Seattle Kraken og Florida Panthers måtte begge hurtigt gå fra Game 7-sejre på udebane til at starte deres anden runde som gæster igen blot to dage senere.Tampa Bay Lightning Trøje

De formodede underdogs tog momentum fra disse serieafslutninger med sig ind i Game 1-sejre mod hold, der havde lidt ekstra hvile. Kraken og Panthers har torsdag aften mulighed for at bringe sig foran 2-0 i serien, inden de endelig tager hjem.

Det andetårige Kraken åbnede semifinalen i Western Conference med en 5-4 sejr efter overtid i Dallas, selv efter at have smidt en føring på to mål i tredje periode, mens 38-årige Joe Pavelski scorede alle fire mål for Stars i sin første kamp tilbage efter at være gået i hjernerystelsesprotokollen to uger tidligere.

Dallas tabte også sin åbningsrunde på hjemmebane i dobbelt overtid, men kom sig og slog Minnesota i seks kampe.Efter at have overvundet et underskud på 3-1 i serien og sat en stopper for Boston's rekordsæson med en sejr i Game 7, forspildte Florida ligesom Seattle en føring på to mål i åbningsrunden i anden runde, før de vandt 4-2 i Toronto, som ikke havde spillet siden lørdag.

Florida var 16-18-4 efter et 5-3-nederlag til New York Rangers nytårsdag og lå på 13. pladsen i Eastern Conference-tabellen med 16 hold. Panthers spillede 26-14-4 resten af vejen og endte et point foran Pittsburgh i kampen om den sidste slutspilsplads i øst, inden de slog Bruins, der vandt 65 gange.

Vinderne af kamp 1 har vundet 68 % af de bedste serier af syv kampe i NHL-slutspillet, men det har ikke været tilfældet i denne eftersæson indtil videre. Carolina og Seattle var de eneste hold blandt de otte vindere af kamp 1 i første runde, som gik videre. Billige NHL Trøjer

Comments