Golden Knights og Stars åbner topopgøret, hvem bliver det til?

Comments · 55 Views

Golden Knights og Stars åbner topopgøret, hvem bliver det til?

Divisionsfinalerne i Stanley Cup-slutspillet spilles torsdag, hvor fire hold deltager i to serier i bedst-af-syv-rækker. Kampene er tætte og brutale, så hvilket af disse to hold vinder stort!

I de tidlige runder slog Vegas Golden Knights Winnipeg Jets med 4-1 i første runde, og i anden runde fik de også et fremragende resultat, da de tog en let 4-2-sejr over Edmonton Oilers, som kun er det tredje hold i NHL's historie, der er nået til første runde af Stanley Cup-finalen mindst fire gange i deres første seks sæsoner. Ligeledes skal Dallas Stars ikke undervurderes, med en 4-2 sejr over Minnesota Wild i første runde og en tæt 4-3 sejr over Seattle Sea Monsters i anden runde.

Begge hold, der kender hinanden, stillede med de stærkeste spillere på deres hold, med Jack Eichel i en Vegas Golden Knights trøje, den 26-årige center fører Golden Knights med 14 point og holdet spiller med lethed med ham. Og Stars' 38-årige Joe Pavelski, der er Stars' sjæl og en af deres mest indflydelsesrige målscorere, var en af de bedste.

To af de bedste hold er tilbage i kampen om førstepladsen, så hvem kommer det til at gå ud over! For dem, der ønsker at have den samme Tilpasset ishockey trøje som dem, kan du gå ind på vores hjemmeside og tilpasse den!

Comments