Hurricanesin strategia: ratkaise Bobrovsky välttääkseen eliminoinnin

Comments · 38 Views

Hurricanesin strategia: ratkaise Bobrovsky välttääkseen eliminoinnin

Viimeisimmässä Hurricanes vs. Panthers Stanley Cupin pudotuspeliottelussa Hurricanes päätyi häviämään Panthersille 0-3. Minkä strategian Hurricanes ottaa seuraavaksi käyttöön Panthersia vastaan Game 4:ssä!

Game 4 on alkamassa, kun Carolina Hurricanes ei onnistunut viime ottelussaan ottamaan ottelua, mutta joukkue ei lannistunut, vaan teki strategiamuutoksen seuraavaa ottelua varten. Viime pelissä Panthersin maalivahdin rauhallisuus laittoi Hurricanesin vahvasti uhkaamaan. Carolina Hurricanes Pelipaita pukeutunut joukkue parveili Panthersin maalille ja laukoi, mutta viime hetkellä pallo ei mennyt verkkoon, vaan Florida Panthersin maalivahti pelasti onnistuneesti. Normaalissa pelissä Hurricanes laukoi 32 laukausta saamatta ainuttakaan maalia, mikä osoittaa Sergei Bobrovskyn maalivahtipelin vahvuuden.

Jälleen Hurricanes tajusi maalivahtipelin merkityksen ja teki loppupelin aikana säätöjä, ja joutui taklaamaan Sergei Bobrovskyn ennen rangaistuslaukauskilpailua varmistaakseen, että joukkue pystyy tekemään maalin ja pitämään joukkueen poissa pelistä. Fanit, jotka pitävät näistä kahdesta joukkueesta, klikkaa verkkosivuille ja muokkaa sama Fanipaidat Jääkiekk ja kannustakaa heitä yhdessä!

Comments