De Gea wordt de echte dij van Manchester United! Nummer één in de vijf grote competities

De Gea wordt de echte dij van Manchester United! Nummer één in de vijf grote competities

De Gea heeft de neiging om de dij van Manchester United te worden. Uit gegevens blijkt dat hij de huidige doelman is met het sterkste reddingsvermogen in de vijf grote competities.

Manchester United heeft dit seizoen een matig record, maar De Gea, die een zwart Manchester United Voetbalshirt droeg, presteerde goed en hielp het team keer op keer met magische reddingen.

Volgens "PSxG-GA"-gegevens is De Gea de beste keeper in de vijf grote competities. Deze data berekent het verschil tussen het geschatte aantal gescoorde doelpunten en het werkelijke aantal gescoorde doelpunten. Hoe groter het aantal, hoe sterker de reddingscapaciteit. De Gea's waarde bereikte 7,6, de eerste plaats in de vijf grote competities. voetbalshirts outlet

Zoals uit de cijfers blijkt, liet De Gea Manchester United bijna 8 doelpunten verliezen. Op de tweede plaats staat Wolves-doelman Jose Sa, die het team 6,7 doelpunten redde.

De Gea's prestaties zijn de afgelopen jaren niet stabiel genoeg geweest, maar hij heeft dit seizoen goed gepresteerd. Nadat Rangnick aantrad, zijn de prestaties van het team verbeterd, maar de rol van De Gea is nog steeds uitstekend. Onlangs versloeg hij Norwich met 1-0 en 1 tegen 1 In de wedstrijd tegen Newcastle had hij dappere reddingen. In november werd hij ook verkozen tot beste speler van Manchester United.