Golden Knights vinner andra matchen i rad, Stanley Cup-titeln i sikte

Comments · 59 Views

Golden Knights vinner andra matchen i rad, Stanley Cup-titeln i sikte

Vegas Golden Knights har en fantastisk säsong i Stanley Cup-slutspelet och leder med 2-0 över Florida Cheetahs. Jonathan Marchessault, lagets forward, slog sitt poängrekord för sjunde matchen i rad och var en av matchens bästa spelare.

Golden Knights vann måndagens match med 7-2 och skaffade sig ett övertag i de två första matcherna i Stanley Cup-finalen. Spelare som Jonathan Marchessault och andra spelade mycket bra. Dessutom visade målvakten (Adin Hill) stor skicklighet och bidrog med 29 räddningar.

Golden Knights hade 12 mål från nio spelare, det första laget i historien som har så många spelare som gör mål i de två första matcherna i en Stanley Cup-final, och spelarna i Las Vegas Golden Knights tröja arbetade mycket hårt för Stanley Cup, alla bidrar till laget.

Florida Cheetahs hade en dålig första två matcher och medan Matthew Tkachuk och Anton Lundell gjorde mål för laget, blev målvakten Sergei Bobrovsky utbytt i den andra matchen och gjorde bara 13 stopp på alla mål och gjorde ett misstag. Även om lagets huvudtränare Paul Maurice inte avslöjade sin startmålvakt för nästa match, sa han att laget kommer att fortsätta att förbereda sig hårt för att komma tillbaka i nästa match.

Sammantaget har Las Vegas Golden Knights en mycket stark spelartrupp och de har visat sig vara ett mycket konkurrenskraftigt lag. Matchtröjor Hockey Om de kan fortsätta på den inslagna vägen kan de mycket väl vinna Stanley Cup den här säsongen på lördag.

Comments