Holdet tager en risiko i sidste kamp

Holdet tager en risiko i sidste kamp

Miami Dolphins var i sidste ende for sent til at score og formåede heller ikke at kvalificere sig til slutspillet ved at slå New England Patriots med 33-24 i den sidste kamp. Selvom Miami Dolphins ikke har tid til at gå videre til slutspillet, har de spillet så godt i disse sene kampe, at alle har en anden mening om holdet. Denne sæsons New England Patriots trøje dukkede op i slutspillet igen efter et år. Hvad vil de så gøre?

NL-holdene har ikke ændret sig meget i slutspillet, men AL har ændret sig meget. Ud over New England Patriots er Cincinnati Bengals og Las Vegas Raiders i slutspillet for første gang i årevis. I dag er mange fans begyndt at købe Amerikansk fodbold trøje for at se kampen på stedet, og de er alle loyale fans af holdet. Oprindeligt troede alle, at Los Angeles Chargers ville komme i slutspillet, men de kom bagud i de efterfølgende kampe.

Pittsburgh Steelers og San Francisco 49ers var de hold, der nåede slutspillet i sæsonens sidste runde, og deres urokkelige ånd viste sig i spillet. Nu kan du se et par kampe mere af Ben Roethlisberger, som oprindeligt troede, at den sidste kamp ville være den sidste i hans karriere. San Francisco 49ers' sejr over Los Angeles Rams var en kæmpe uro, og fans forventede, at de ville være endnu bedre i slutspillet.