Paris Saint-Germain klar til at introducere Lukaku

Paris Saint-Germain klar til at introducere Lukaku

Paris Saint-Germain har kun 1 sejr og 4 uafgjorte i de første runder. Det nuværende Paris Saint-Germain slutter først med 11 point foran andenpladsen efter én kamp. Dette er resultatet af billige fodboldtrøjer samlede indsats på banen. Derfor har Paris Saint-Germain ingen problemer med at konkurrere om Ligue 1-mesterskabet. Den største udfordring, det står over for, er Champions League.

Hvis man vil have et gennembrud i Champions League, skal Paris Saint-Germain styrke sig på transfermarkedet. Ligue 1-giganterne er særligt opmærksomme på Chelseas center i Lukaku og planlægger at byde 90 millioner euro. Lukaku står i øjeblikket over for Chelseas pinlige situation, da han er blevet udeladt af listen på grund af kontroverser, så der er en god chance for, at Chelsea skifter Lukaku til Paris Saint-Germain i vintervinduet. Hvis Lukaku kan bære en Paris Saint-Germain trøje, er den offensive fire den stærkeste i Europa.


Hvis Paris Saint-Germain signerer Lukaku i vintervinduet, vil de have mere sikkerhed i Champions League, og de vil vente på, at han kommer med.